Villa Park i Olso vinner Certificate of Excellence for 2013 av TripAdvisor

Til våre venner på Villa Park, gratulerer, vel fortjent! 🙂

Villa Park Apartment Hotel OsloTripAdvisor,  verdens mest populære nettsted for reiseanbefalinger har tildelt Villa Park Apartments i Oslo, Norge, med Certificate of Excellence for 2013.

Villa Park fikk prestisje prisen på grunn av sin populære og meget komfortable innkvartering i hjertet av Norges hovedstad.

Villa Park er godt egnet for for eksempel forretningsreisende på korte og lengre oppdrag, familier og turister som søker høy standard og perfekt plassering.

Alle leilighetene på Villa Park er fullt møblert og av høy standard, inkludert sengetøy, håndklær og alt kjøkkenutstyr, flatskjerm-TV med stort utbud som inkluderer flere gratis filmkanaler, kjøleskap og fryser,  studios med mikrobølgeovn og kitchenette, dem større med fullt kjøkken med ovn. Leilighetene har også vaskemaskiner og tørketromler. Gratis trådløs Internett-tilkobling.

Villa Park har leiligheter i forskjellige størrelser og former, som passer for alt fra én person til grupper.

Som en stor, helrenovert by-villa fra 1800-tallet i Inkognitogaten 26, er Villa Park er kjent som «Slottet bak slottet «. Villa Park ligger rett bak Det Konglige Slott og Slottsparken, og dermed i umiddelbar nærhet til sentrum, og gir en kort gangavstand fra restauranter, supermarkeder, barer og andre steder av interesse.

For å finne ut mer om Villa Park Apartments i Olso, besøk http://www.villapark.no