Feriestemning på veggen hjemme

Nå kan du integrere en følelse av sommer på veggen hjemme med en tapetkolleksjon inspirert av designeren Ulrika Gustafssons sommerminner. Tapetene finnes med en rekke herlige motiver som vil lyse opp både veggene og sinnet året rundt.

Tapetsering er en fin måte å friske opp hjemmet på, grei å påføre og enkel å skifte ut. Tendensen er gjerne å ha ensfargede vegger, men tapet kan inkluderes på hele eller deler av veggen og gi nytt liv til hjemmet.

– Kolleksjonen er minnene fra varme sommerdager. En tur sammen med søsteren min på en sommereng der hundekjeks, smørblomster og humleblomster sto i fullt flor, å plukke modne stikkelsbær i gamle emaljekopper hjemme i hagen, og å vandre på kjølige, slyngende små skogstier, sier Ulrika Gustafsson.

Den vakre tapetkolleksjonen har det passende navnet Summer memories. Store hageroser, fristende solmodne stikkelsbær og deilige blomsterenger er blant motivene på Ulrikka Gustafssons vakre tapet. Selve følelsen av sommer, inspirert av Gustafssons barndomsminner kommer til utrykk på denne veggdekoren. Følelsen av å gå barbeint i skogen, drikke saft i trehytten og lukten av morgenkaffe på trappen.

Ulrika Gustafsson fikk sin utdannelse ved Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg. Felles for hennes arbeider er skapelsen av lekne mønstre som forteller historier og vekker følelser. – Jeg vil skape mønstre som er vakre. Ofte inneholder de en historie som er skjult blant tegnede streker og fine farger, sier Ulrika Gustafsson.

Ulrika Gustafssons tapetkolleksjon Summer memories består av fem motiver, alle i tre forskjellige fargevariasjoner. Tapetene kan bestilles som måltilpasset fototapet. Med dette tapetet slippes sommeren inn i huset og knytter stemningen fra barndommens sommerminner sammen med kommende somres erfaringer.