post

Vekk reiselysten med denne guiden for bysykler i Europa

Som en uhelbredelig sykkelentusiast vil jeg dele denne herlige guiden for sykkelutleie jeg fant da jeg rotet rundt på nettet etter sider om sykling og reise. Det ser ut til at mange byer nå utvider og forbedrer sine tilbud om sykkelutleie til glede både for sykkelglade tilreisende og byens innbyggere. Hvor tilrettelagt det er med sykkelstier varierer mye fra by til by, og i mange byer må man dele fotgjengerfeltet eller sykle i gaten uten oppmerkede sykkelveier. Nå som populariteten for sykling øker ser det ut til at tilbudet vil utvikles og forbedres jevnt over. Selv sykler jeg hver dag og er blitt helt avhengig av denne sosiale og hyggelige måten å komme seg rundt i byen på. Dessuten er det deilig å tenke på at sykling er sunt både for miljøet og kroppen. På en byferie, enten det er en helg eller et lengre opphold, kan sykkelen være det ideelle framkomstmiddelet. Sykkelen er mer fleksibel enn bil og buss, raskere enn å gå, og gir deg mange muligheter, som å utforske nærområdet eller reise ut på en lengre dagstur.

Guiden jeg har funnet viser til tilbudet av bysykler i noen europeiske byer, og kan være til stor hjelp hvis du har lyst til å sykle i ferien uten å dra med deg din egen sykkel. I guiden finner du oversiktlig informasjon om sykkelutleie i byene London, Paris, Berlin, Amsterdam og Nice. Du kan lese om sykkeltilbudet i disse byene og finne informasjon som hvordan syklene kan leies, hva det koster, samt noen tips om fine sykkelturer. Det er Momondo.no vi kan takke for denne stilige guiden, og gjennom dem kan man også lett finne flybilletter til Europas fristende storbyer, dersom reiselysten ikke er til å stagge.

offentlige sykler i byen